Het boek van onze voorouders

MVI_2161

Familieleden, vrienden! Het eerste boek over onze voorouders is af: stamreeks Van der Woude (1500 tot heden). We werken terug in de tijd, van Stijn Jephta Van Der Woude, Ismene Vdw en Sierk van der Woude naar onze oudst bekende voorvader: Sierck Arents (geboren rond 1510).

Terug in de tijd. Van heel Nederland en daarbuiten naar Groningen, naar Friesland. Het verhaal van onze familie.

Bestellen kan online (30 euro), maar (veel goedkoper: 20 euro, excl. verzendkosten) nu al via: woudwise@gmail.com

aver tot aver

1 comment
 1. Hallo Nico,
  ik heb het boek van Henk van der Woude cadeau gekregen. Mijn compliment is op zijn plaats.
  Nu heb ik zelf een kwartierstaat gemaakt waarvan ik samen met mijn vrouw tijdens de Heckman zoektocht wat documenten heb verzameld. De rest is via publicaties, waaronder die van jou op het internet opgezocht. De rest van archiefmateriaal
  In juni 2015 is het voltooid en heb ik er toen via Pixum-foto een boek van laten maken. Een heidens karwij maar je kunt ze er stuk voor stuk nabestellen.
  Nadeel t.o.v. een cd is dat je later geen correcties kunt aanbrengen.
  Aangezien mijn andere grootvader nabij Dokkum geboren is wil ik graag de cd naar de historische vereniging Noordoost-Friesland sturen. Ik ben gestopt bij Sierk Saeckes Juesma en daar naar jouw website doorverwezen. De oudste Van der Woude hebben we in de stad Groningen gevonden met een aantal nazaten. Van jou heb ik destijds wat foto,s overgenomen. Ik zou jou graag de cd willen toezenden en jouw reactie willen vernemen.

  Met vriendelijke groet, mede namens mijn vrouw,

  Meindert

Laat uw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*