Homeruns in Almelo – Historie Uitsmijters ´55

Al meer dan een halve eeuw onlosmakelijk verbonden met Almelo. Uitsmijters ´55 is de oudste honk- en softbalvereniging van Oost-Nederland. Die unieke en eerbiedwaardige plek in de Overijsselse sporthistorie vormt zeer zeker geen beletsel voor hedendaagse sportieve ontwikkelingen, want de club timmert ook anno nu stevig aan de weg in Almelo en de omringen de gemeentes. De founding fathers van Uitsmijters ’55 brachten vanaf 1954 en in etappes twee unieke takken van sport naar Oost-Nederland - in Almelo en omgeving. Hier staat de geschiedenis van de club geboekstaafd. Uitgangspunt is daarbij steeds een aansprekende datum met de bijbehorende gebeurtenis. Het overzicht maakt geen aanspraak op volledigheid. Let´s play ball!

Homeruns in Almelo

De Hazenkamp